Barnedåb

Er det ved at være tid til barnedåb eller navnefest for jeres barn? Så finder I de perfekte lokaler og omgivelser til netop dette arrangement hos Borre Knob – tæt på både Horsens, Hedensted og Vejle.

Det er en helt særlig dag, når den lille skal have sit navn. Og I kan være sikre på at gøre jeres barnedåb eller navnefest til en uforglemmelig oplevelse i de lyse og hyggelige lokaler på Borre Knob.

Kontakt os gerne på 75 68 30 99, så vi kan få en uforpligtende snak om jeres ønsker til dagen.

Fleksible selskabslokaler

Borre Knob er et konferencecenter med fleksible lokaler og en unik beliggenhed på sin egen store halvø i Horsens Fjord.

Vi tilpasser gerne lokalerne efter jeres behov og ønsker. Det gælder både i forhold til bordopstilling, service og pynt, så lokalet bliver præcis, som I har forestillet jer.

Borre Knob - Hjemlige rammer med plads til hele familien

Hjemlige rammer med plads til hele familien

Vores hjemlige rammer og halvøens 21 hektar fredelige, grønne omgivelser giver god plads til hele familien. Vi har plads til op til 90 personer i vores hyggelige selskabslokaler. 

Vores erfarne personale står for serveringen af den menu, I har valgt, så I behøver kun at medbringe det gode humør og selvfølgelig jeres gæster. Vi sørger ligeledes for at pynte fint op i det valgte lokale og gøre alt klar til jeres arrangement.

Borre Knob - Udnyt vores skønne omgivelser til jeres barnedåb

Udnyt vores skønne omgivelser til jeres barnedåb

Når vejret arter sig, har I også mulighed for at afholde noget af barnedåben udenfor. Vi forbereder gerne sjove lege og aktiviteter til de gæster, som har brug for at få rørt sig mellem retterne. Hvis jeres appetit skal have et ekstra boost, kan I også gå en tur i vores skønne skov, i vores æbleplantage eller langs vores sandstrand.

Vores skønne omgivelser er også perfekte til gåture med barnevognen, når dagens hovedperson – og de mindste gæster – får brug for en lur. Ligeledes har vi også god plads til parkering i skyggen, hvor det ikke bliver for varmt.

Lyder det som noget for jer?

Giv os gerne nogle detaljer omkring dit arrangement, så hjælper vi jer med at planlægge en god dag fyldt med sjov, lærerig og udfordrende teambuilding.

Du må hjertens gerne ringe på (+45) 7568 3099, hvis du har spørgsmål

1. Booking 2. Kontaktinformation 3. Færdig
Tak for din bookingforespørgsel!

Vi kontakter dig hurtigst muligt, med svar på din forespørgsel