Om os

Siden vi åbnede døren første gang for vores gæster i 1980, har vi på Borre Knob stræbt efter at skabe de perfekte rammer for afslappelse og velvære.

Så er det egentlig underordnet, om det er en bryllupsfest, en konference eller en romantisk weekend for to, vi lægger rammer til. Vores ambition er altid at give dig følelsen af forkælelse og få dig helt ned i gear.

Med vores imødekommende personale, som blandt andet indebærer vores dygtige kokke, der sørger for mad i høj klasse, vores naturskønne omgivelser og dejlige værelser, har vi alt, hvad der skal til for at opnå denne ambition.

Beliggenheden især er helt uden sidestykke, da vi er lokaliseret på en halvø, som ligger ved udmundingen af Horsens Fjord omgivet af øerne Alrø, Vorsø og Hjarnø.

Det er altid dig, der er i fokus hos os. Vi hjælper dig med at planlægge dit bryllup, konfirmation eller konference, hvor dine behov og ønsker altid er det vigtigste.

 

Borre Knob - Både konferencer, fester og ophold

Både konferencer, fester og ophold

Borre Knob er mange ting – men først og fremmest er vi et konferencehotel med en af Danmarks smukkeste beliggenheder. 

Som konferencecenter har vi mange forskellige funktioner. Vi afholder naturligvis konferencer, dagsmøder og mødedøgn og andre firmaarrangementer. 

Vores lokaler og de skønne omgivelser udgør dertil også de perfekte rammer til den næste store fest i jeres liv. Om det er et bryllup, den runde fødselsdag, konfirmationen eller barnedåben, så har vi lokalerne og beliggenheden til det – og vi er vant til at afholde dem. 

Ikke mindst er Borre Knob selvfølgelig også et skønt hotel, som man kan benytte sig af til et dejligt weekendophold for dig selv, og en du har kær.

Borre Knob - Lidt fakta om Borre Knob

Lidt fakta om Borre Knob

 • Åbnede dørene første gang i 1980
 • 21 hektar naturgrund på den smukke halvø, du kan boltre dig frit på
 • 4 km lang strand med tilhørende privat badebro til en dukkert i fjorden
 • Du kan låne cykler, havkajak, paddelboards, fiskestang og meget mere
 • 36 attraktive værelser – både dobbelt, enkelt og suiter
 • 4 møde- og konferencelokaler – det største med plads til 70
 • Mulighed for opladning af elbiler ved vores E.ON ladestation.
 • Hjemmelavet gourmetmad med lokale, sæsonsvarende råvarer
 • Eget røgeri
 • Flere forskellige samarbejder inden for teambuilding
 • ... Meget, meget mere

Det siger vores
gæster

 • Med sine smukke omgivelser og unikke set-up dannede Borre Knob rammen om vores eventyrlige sommerbryllup.

  Stedet, personalet og rammerne kunne vi ikke have ønsket os mere af. Vi blev mødt med velvilje og imødekommenhed over for vores ønsker, hvad end det var til bordopsætning, pynt eller menu.

  At gæsterne havde mulighed for at overnatte betød ikke alene en lang og dejlig aften med fest til den lyse morgen i loungen, men gav også mulighed for den dejlige morgenstund med brunch sammen med gæsterne, som vi havde drømt om.

  Alt i alt dannede det smukke sted på den lille halvø rammerne for en perfekt dag, vi aldrig vil glemme – foreviget i de smukkeste billeder.

  Marie Therese & Andreas Justsen, Bryllup 2019

 • Borre Knob er et helt unikt åndehul og den perfekte ramme for udvikling af mennesker og kultur. Her er et stimulerende miljø, som giver vore kollegaer indre ro til fordybelse og refleksion.

  Der er en enestående natur direkte ved fjorden og med en privat halvø, hvor vi har gennemført mange succesfulde teambuilding-aktiviteter.

  Maden er lavet på friske råvarer og er altid en positiv overraskelse oven på en intensiv dag. Der er et højt serviceniveau og en vilje til at finde den bedst mulige løsning for afviklingen af hvert eneste kursusforløb.

  Vi finder ikke et bedre sted end Borre Knob.

  Michael Skou, HR Direktør, REMA 1000 Danmark A/S

 • Vi har siden 2013 afholdt vores årlige strategiseminar på Borre Knob. Der deltager hvert år 30-35 direktører og ledere fra ind- og udland, og alle uden undtagelse er begejstrede for stedet.

  Ikke alene er Borre Knob omgivet af fantastisk smukke omgivelser med lys og luft; de rolige omgivelser giver os rig mulighed for at arbejde og tænke og samtidig slappe af i et trygt og uforstyrret miljø.

  Der serveres dejlig og sund mad, der er kendetegnet ved råvarer af høj kvalitet. Serviceniveauet er højt, og vi føler os altid godt tilpas.

  Også igen i år vil vi samles på Borre Knob – og det glæder vi os allerede til!

  Frank Gad, administrerende direktør, SP Group A/S

 • I de sidste 10 år har vi besøgt et lille paradis uden for Horsens i Jylland, nærmere bestemt i landsbyen Glud.. Stedet, Borre Knob, er noget helt særligt. Hotellet, der drives som et konferencecenter af familien Schur, ligger ved Horsens Fjord og er vidunderligt naturskønt med god overnatning og gastronomisk mad. Naturen omkring stedet er en oplevelse i sig selv. Du kan gå på små stier på halvøen lige ved havet. Her kan både krop og sjæl slappe af. Her har vi selvfølgelig også spillet golf. Nærmeste golfbane er i Juelsminde. En lille klub med masser af varme og en familiær atmosfære, hvor man altid føler sig velkommen. Banen er meget velholdt. Bakket og udfordrende. Skal besøges! Vi har også spillet Horsens golfbane hvert år. Det samme er gældende her, hvor vi altid bliver budt velkommen med en rar, dansk attitude. Denne bane er mere en parkbane. Den tredje og seneste golfbane omkring Horsens er Stensballegaard golfklub. Et mesterværk i sig selv. En bane ved havet – så tæt på en skotsk bane, som du kan komme. Et imponerende klubhus med alle faciliteter. Stensballegaard er et must for golfspillere, når de besøger Horsens. At bo på Borre Knob og rejse rundt i dette fantastiske miljø, kan virkelig anbefales til alle golfspillere. Vi lover, du vil ikke blive skuffet, og du vil blive mange gode minder rigere.

  Eva og Leif fra Eksjö i Sverige

 • Vi har været på Borre Knob flere gange – og det bliver ikke den sidste.

  Vores søn er klar til at blive konfirmeret igen ;-). Han, og alle vi andre, havde en fantastisk dag.

  Stor ros til personalet for den fantastiske service – og ikke mindst til kokkene for den dejlige og velsmagende mad.

  Jette & Kim

Den skønne natur er allestedsværende

De fantastiske omgivelser med de smukke landskaber og havet lige for foden af døren er hovedingrediensen af, hvad der gør Borre Knob til et helt særligt sted.

Halvøen ved udmundingen af Horsens Fjord omgivet af øerne Alrø, Vorsø og Hjarnø kan bruges til mange skønne aktiviteter. 

Tag et dyp i bølgen fra vores badebro eller nup et af vores paddleboards med derud. Gå på en vandretur i området eller tag Fjordminoen, der fører dig rundt i hele lokalområdet – også øerne.

Gå på udkig i alle de sjove aktiviteter, du kan give dig til at lave i Borre Knobs omgivelser. 

Vores dejlige rammer – både til konferencen og festen

De naturskønne omgivelser på vores halvø ved Horsens Fjord, giver jer de perfekte rammer – både professionelt og privat. Vores lyse og moderne lokaler kombineret med de smukke landskaber er nemlig oplagte til både jeres næste konference, men også til når I skal giftes, eller teenageren skal konfirmeres.

Se flere
Borre Knob - Se hvad vi kan tilbyde til din næste fest

Se hvad vi kan tilbyde til din næste fest

Vi har samlet vores menuer her, som vores dygtige kokke har skruet sammen til vores forskellige festpakker. Så kan du få en ide om, hvad vi kan tilbyde dig til din næste fest. 

Vi er naturligvis åbne over for forslag, hvis du har særlige ønsker eller behov.

Kig vores brochure i gennem og ræk endelig ud til os, hvis du har specielle ønsker til din store dag.

Lyder det hele som noget for dig?

Giv os gerne nogle detaljer omkring dit arrangement eller ophold, så kontakter vi dig hurtigst muligt med et skræddersyet tilbud.

Du må hjertens gerne ringe på (+45) 7568 3099, hvis du har spørgsmål.

1. Booking 2. Kontaktinformation 3. Færdig
Tak for din bookingforespørgsel!

Vi kontakter dig hurtigst muligt, med svar på din forespørgsel