Fester på Borre Knob

Det er ikke kun bryllupper og konfirmationer, der er oplagte at holde på Borre Knob. 

Vi vil selvfølgelig også gerne lægge lokaler til de andre store begivenheder i dit liv. Om det er en fødselsdag, barnedåb, jubilæum eller nonfirmation - eller måske endda noget helt femte - så åbner vi med glæde dørene for dig og dine gæster. 

Vi er vant til at afholde større arrangementer og have forplejning og god mad klar til alle gæsterne i løbet af hele festen - også hen på aftenen, når I er blevet sultne igen.

Borre Knobs naturskønne omgivelser gør, at dine gæster med glæde kan se sig om på halvøen, når de slår mave efter en af retterne. 

Borre Knob - Se vores mange muligheder

Se vores mange muligheder

Vi har samlet en række af vores festpakker, så du kan få en ide om, hvad vi kan skrue sammen til din næste fest. 

Kig vores brochure i gennem og ræk endelig ud til os, hvis du har særlige ønsker til din store dag.

Borre Knob - Har I brug for overnatning til jeres fest?

Har I brug for overnatning til jeres fest?

Har I inviteret familie fra den anden side af landet - eller måske endda udenlands fra? Så kan det være ret afgørende for jeres fest, at de har mulighed for at overnatte her. Ellers må de gå igen, inden festen nærmest er startet.

På Borre Knob har vi heldigvis mulighed for, at mange af dine gæster kan overnatte her. Med 36 individuelle værelser bør de, der har brug for overnatning have mulighed for det. 

Desuden er vores lækre suiter perfekte til jer, der holder festen. Der er ikke noget bedre end at fejre sin runde fødselsdag i en stor suite med egen terrasse lige til Horsens Fjord. 

Det siger vores
gæster

 • Borre Knob er vores klare favoritsted, når vi skal samle familie og venner.

  Vi har holdt barnedåb, konfirmationer, bryllup, runde fødselsdage - og også mindesammenkomst efter vores fars begravelse.

  Valget for os er simpelt, idet vi ALTID oplever fantastisk god service og kvalitet i nogle perfekte rammer.

  Thomas Iversen

 • De bedste anbefalinger herfra.

  Et vidunderligt sted, som betyder meget for os, vores familie og vennekreds til bryllupper, konfirmationer, runde fødselsdage med mere.

  Claudia & Peter Jacobsen

 • Tusinde tak for en fantastisk fest. Den kan vi leve højt på længe.

  Vi er ovenud lykkelige, alt gik som det skulle. I er bare fantastiske. Lige fra vi kom, følte vi, at dette var det helt rigtige sted.

  Solen skinnede fra en blå himmel, personalet var utrolig imødekommende, og maden var fantastisk. Der var stemning fra start til slut.

  Alle gæster er vendt tilbage med rosende ord, alle var meget imponeret.

  Endnu engang TAK, man skal lede længe efter så fin en service.

  Marianne & Morten

Hold en fest I sent glemmer

Om det er navnefest, rund fødselsdag eller guldbryllup, I fejrer - så sørger vores dygtige og imødekommende personale for, at det bliver en fest, I sent glemmer.

Borre Knob - Vi klarer alt det praktiske

Vi klarer alt det praktiske

Vælger I at leje lokaler til den næste store begivenhed I jeres liv hos Borre Knob, stiller vi naturligvis alt det nødvendige udstyr klar til jer. Vi er vant til at holde mange konferencer og kurser, og vi har derfor både moderne AV-udstyr og gratis wifi, som I kan benytte i forbindelse med taler og lignende. 

Vi har også god plads til at gemme sangskjulerne ude af syne for selv den mest nysgerrige, samt mulighed for at pynte op i netop det tema, som I ønsker sig. 

Kontakt os for en uforpligtende snak

Ønsker I at leje et skønt lokale, hvor I slipper for alt det praktiske? Drømmer I om den perfekte konfirmationsfest? Kontakt os for en uforpligtende snak om leje af lokaler til konfirmation. Her er der plads til jeres ønsker og behov.

Hold jer ikke tilbage med spørgsmål om leje af lokale. Ring gerne til os på 75 68 30 99

1. Booking 2. Kontaktinformation 3. Færdig
Tak for din bookingforespørgsel!

Vi kontakter dig hurtigst muligt, med svar på din forespørgsel