Mødelokaler

Søger I unikke omgivelser til jeres møde eller dagskursus tæt på Horsens og Vejle? Så er Borre Knob det oplagte valg for jer. Vores mødelokaler er omgivet af smuk natur, hvilket er ideelle omgivelser, når der er behov for at tænke kreativt og få nye ideer.

Fleksible mødelokaler tilpasset jeres behov

Hos Borre Knob har vi i mange år lagt faciliteter til møder for medarbejdere fra blandt andet Falck, Aarhus Universitetshospital, REMA 1000 og kursusudbydere som Pathfinder. Det har givet os solid erfaring med at sikre de bedste oplevelser til ethvert møde.

Er formålet med mødet at få sat gang i udviklingen af nye ideer, hjælper vi også gerne med at indrette mødelokalerne til det kreative møde.

Vi er kendt for at tilbyde fleksible løsninger, da vi nemt kan tilpasse vores mødelokaler til både små og store grupper af mødedeltagere. Der er også mulighed for, at I kan dele jer op i løbet af dagen i mindre lokaler og blive samlet igen senere på dagen i et af vores store mødelokaler.

Borre Knob - Overnatning

Overnatning

Overnat i et af vore dejlige værelser. Oplev roen og vågn op til en dejlig morgenbuffet, der kan nydes med udsigt til dejlig natur og vand.

På Borre Knob finder I en hyggelig, nærmest hjemlig atmosfære - perfekt til både private begivenehder og firmaarranmenter.

Det siger vores
gæster

 • Vores medarbejdere føler sig godt hjemme på Borre Knob. De slapper af og kan derfor bruge energien fuldt ud på det emne, som de er samlet omkring.

  Tilbagemeldingerne fra medarbejderne er; ”dejlig ro og flot natur”, ”god mad”, ”venlig service” og ”hyggelig atmosfære”. Deres foretrukne kursussted.

  Lars Østergaard, Aarhus Universitets Hospital, dr.med, PhD

 • Vi er meget trygge, når vi afholder vores aktiviteter på Borre Knob. For som kursusarrangør er det for os altafgørende, at rammerne er i orden og alt bare fungerer, så vi kan koncentrere os fuldt om vores opgave med det faglige.

  Lasse Zäll, Pathfinder

 • Stedet kan noget både til private og forretningsmæssige arrangementer, hvorfor vi også har brugt Borre Knob firmamæssigt ved flere lejligheder.

  Valget for os er simpelt, idet vi ALTID oplever fantastisk god service og kvalitet i nogle perfekte rammer.

  Thomas Iversen, Brimas A/S

Lyder det som noget for jeres virksomhed?

Giv os gerne nogle detaljer omkring dit arrangement, så hjælper vi jer med at planlægge jeres møde.

Du må hjertens gerne ringe på (+45) 7568 3099, hvis du har spørgsmål

1. Booking 2. Kontaktinformation 3. Færdig
Tak for din bookingforespørgsel!

Vi kontakter dig hurtigst muligt, med svar på din forespørgsel