Mødelokaler

Søger I unikke omgivelser til jeres konference, møde eller kursus tæt på Horsens og Vejle? Så er Borre Knob det oplagte valg for jer. Vores mødelokaler er omgivet af smuk natur, hvilket er ideelle omgivelser, når der er behov for at tænke kreativt og få nye ideer.

Fleksible mødelokaler tilpasset jeres behov

Hos Borre Knob har vi i mange år lagt faciliteter til møder for medarbejdere fra blandt andet Falck, Aarhus Universitetshospital, REMA 1000 og kursusudbydere som Pathfinder.

Det har givet os solid erfaring med at sikre de bedste oplevelser til ethvert møde.

Er formålet med mødet at få sat gang i udviklingen af nye ideer, hjælper vi også gerne med at indrette mødelokalerne til det kreative møde.

Vi er kendt for at tilbyde fleksible løsninger, da vi nemt kan tilpasse vores mødelokaler til både små og store grupper af mødedeltagere. Der er også mulighed for, at I kan dele jer op i løbet af dagen i mindre lokaler og blive samlet igen senere på dagen i et af vores store mødelokaler.

Vores forskellige mødelokaler

I alle vores moderne konference- og kursuslokaler finder I alt, hvad I skal bruge af AV-udstyr og naturligvis også trådløst internet. Alle vores mødelokaler har LED-skærme og trådløs opkobling via ClickShare.

Konferencegården

Konferencegården er der, vi afholder vores største konferencer til de store selskaber og virksomheder. Der er plads til cirka 70 personer, så det er oplagt til afholdelse af konferencer, kurser og til at holde oplæg for hele virksomheder og forsamlinger.

Det er også oplagt at starte dagen her og derefter bryde ud i mindre hold i vores andre, mindre mødelokaler.

Egholm

Vores lyse og rummelige mødelokale, Egholm, er oplagt for teamdage eller møder, da der er plads til cirka 14 personer.

I kan også bruge konferencelokalet til at bryde op i en mindre gruppe, efter I alle har mødtes i vores store konferencesal først.

Konferencefaciliteter på Borre Knob

Værelser
Strækker kurset eller konferencen sig over flere dage, har vi 36 individuelle værelser med udsigt til den dejlige natur. Alle værelser er med eget bad, TV, trådløst internet og komfortable møbler.
AV-udstyr
I vores moderne konference- og kursuslokaler finder I alt, hvad I skal bruge af AV-udstyr og naturligvis også trådløst internet. Alle vores mødelokaler har LED-skærme og trådløs opkobling via ClickShare.
Aktiviteter
Vi tilbyder at hjælpe jer med at arrangere jeres teambuilding-aktiviteter.
Ladestation til elbiler
Vi tilbyder også mulighed for opladning af elbiler ved vores E.ON ladestation.

Hovedbygningen

Mødelokalet i vores fine hovedbygning er et af vores større mødelokaler med plads til cirka 18 personer.

Her er også et lille tekøkken, så det også er nemt at hente vand og kaffe uden at skulle afbryde mødet – det har vi selvfølgelig sørget for at stille klar til jer her.

Pejsestuen

Pejsestuen er det mindste af vores mødelokaler med plads til 10 personer – men til gengæld også det hyggeligste.

Et oplagt lokale til både de vigtige møder, men også til at blive siddende om aftenen henover en god middag.

Det siger vores
gæster

 • Vores medarbejdere føler sig godt hjemme på Borre Knob. De slapper af og kan derfor bruge energien fuldt ud på det emne, som de er samlet omkring.

  Tilbagemeldingerne fra medarbejderne er; ”dejlig ro og flot natur”, ”god mad”, ”venlig service” og ”hyggelig atmosfære”. Deres foretrukne kursussted.

  Lars Østergaard, Aarhus Universitets Hospital, dr.med, PhD

 • Vi er meget trygge, når vi afholder vores aktiviteter på Borre Knob. For som kursusarrangør er det for os altafgørende, at rammerne er i orden, og alt bare fungerer, så vi kan koncentrere os fuldt om vores opgave med det faglige.

  Lasse Zäll, Pathfinder

 • Stedet kan noget både til private og forretningsmæssige arrangementer, hvorfor vi også har brugt Borre Knob firmamæssigt ved flere lejligheder.

  Valget for os er simpelt, idet vi ALTID oplever fantastisk god service og kvalitet i nogle perfekte rammer.

  Thomas Iversen, Brimas A/S

Borre Knob - Overnatning

Overnatning

Kombinér jeres konference eller mødedøgn med en overnatning i et af vore dejlige værelser. Oplev roen og vågn op til en dejlig morgenbuffet, der kan nydes med udsigt til dejlig natur og vand.

Konferencehotellet Borre Knobs overnatningsmuligheder er perfekte til firmaarrangementer og større forsamlinger, da vi har 36 individuelle værelser i skønne omgivelser.

Lyder det som noget for jeres virksomhed?

Giv os gerne nogle detaljer omkring dit arrangement, så hjælper vi jer med at planlægge jeres møde.

Du må hjertens gerne ringe på (+45) 7568 3099, hvis du har spørgsmål.

1. Booking 2. Kontaktinformation 3. Færdig
Tak for din bookingforespørgsel!

Vi kontakter dig hurtigst muligt, med svar på din forespørgsel