Konfirmation

Når de unge træder ind i de voksnes rækker, bliver de ofte fejret med manér. Og hvilken bedre måde er der at fejre konfirmanden på end i et hyggeligt festlokale ved smukke omgivelser? Det hele finder du hos Borre Knob ved Horsens Fjord.

Hos Borre Knob står vi for alt det praktiske og sammensætter en menu af høj kvalitet. Alt imens I bliver serviceret af et opmærksomt og imødekommende personale. Booker I et hyggeligt konfirmationslokale med udsigt til havet, kan I glæde jer til en uforglemmelig dag.

Det eneste, I skal gøre, er, at medbringe bordkort og nyde festen. Vi sørger for al opdækning, inklusive blomster, samt hyggelig atmosfære og førsteklasses råvarer. 

Slip for bekymringer, læn jer tilbage og nyd festen i vores perfekte konfirmationslokaler i Østjylland mellem Horsens og Vejle.

Borre Knob - Se vores Konfirmationspakke

Se vores Konfirmationspakke

Vi laver mad med hjertet. Vores dygtige kokke fokuserer på dyrevelfærd og fantastiske smagsoplevelser i konfirmationsmenuen.

Vores treretters konfirmationsmenu udfordrer smagsløgene med vores helt egne variationer af moderne klassikere og nytænkte kreationer. Det hele er baseret på sæsonens friske grøntsager og vores hjemmedyrkede krydderurter.

Efter middagen vil der være kaffe med hjemmelavede petit fours samt mulighed for natmad.

Ønsker I at sammensætte jeres egen menu, kan vi naturligvis arrangere dette mod en mindre betaling. Hos Borre Knob er jeres og konfirmandens behov og ønsker altid vigtige.

Borre Knob - Konfirmationslokaler i særklasse

Konfirmationslokaler i særklasse

Forestil jer lyden af vand, der rammer stranden, en smuk udsigt under hele festen og tilfredse gæster. De har netop nydt en velkomstdrink og skal til at begynde på tre lækre retter. Gør billedet til virkelighed ved at leje et skønt lokale til konfirmation hos os.

Alle vores festlokaler har udsigt og adgang til den skønne natur på halvøen Borre Knob. Her kan I boltre jer på 21 hektar, mens vi klarer alt det praktiske.

Et perfekt sted til at tage smukke billeder af både konfirmanden og gæsterne. Vi hjælper gerne med at fotografere, så hele familien og venner kan være med. Hos os kan I også få gode omgivelser til gåture og aktiviteter. Når dagen er omme, er det med masser af nye oplevelser og minder i bagagen.

Det siger vores
gæster

 • Tak, for en fantastisk dag. Vores datters konfirmation blev fejret præcist, som vi ønskede det.

  Alt klappede til perfektion. Lækker mad og super professionel service. Selv vejret var med os. Vi nød at sidde på terrassen – og ikke mindst den dejlige udsigt.

  Vi kan varmt anbefale Borre Knob.

  Ulla & Morten

 • Vi har været på Borre Knob flere gange - og det bliver ikke den sidste.

  Vores søn er klar til at blive konfirmeret igen ;-). Han, og alle vi andre, havde en fantastisk dag.

  Stor ros til personalet for den fantastiske service – og ikke mindst til kokkene for den dejlige og velsmagende mad.

  Jette & Kim

En dag man ikke glemmer

I vores naturskønne omgivelser et stenkast fra vandet, sørger vores dygtige personale for en dag, I sent glemmer.

Se flere
Borre Knob - Vi klarer alt det praktiske

Vi klarer alt det praktiske

Vælger I at leje lokaler til konfirmation hos Borre Knob, stiller vi naturligvis alt det nødvendige udstyr klar til jer. Vi er vant til at holde mange konferencer og kurser, og vi har derfor både moderne AV-udstyr og gratis wifi, som I kan benytte i forbindelse med taler og lignende. 

Vi har også god plads til at gemme sangskjulerne ude af syne for selv den mest nysgerrige, samt mulighed for at pynte op i netop det tema som konfirmanden ønsker sig.

Det er ikke kun konfirmationer, vi afholder på Borre Knob – rund fødselsdag, barnedåb, firmaarrangementer, og hvad I ellers kan finde på, lægger vi også med glæde rammerne til.

Kontakt os for en uforpligtende snak

Ønsker I at leje et skønt lokale, hvor I slipper for alt det praktiske? Drømmer I om den perfekte konfirmationsfest? Kontakt os for en uforpligtende snak om leje af lokaler til konfirmation. Her er der plads til jeres ønsker og behov.

Hold jer ikke tilbage med spørgsmål om leje af lokale. Ring gerne til os på 75 68 30 99

1. Booking 2. Kontaktinformation 3. Færdig
Tak for din bookingforespørgsel!

Vi kontakter dig hurtigst muligt, med svar på din forespørgsel