Fest og selskaber

Unikke selskabs- og festlokaler ved vandet

Livet byder på mange særlige begivenheder. Vil du gerne gøre noget ekstra ud af livets store fester, har Borre Knob de perfekte rammer.

Tæt på Horsens, Hedensted og Vejle tilbyder vi hyggelige festlokaler og selskabslokaler lige ved vandet, så du og dine gæster får en oplevelse, I sent vil glemme. Det vigtigste for os er, at du kan nyde denne specielle dag i selskab med de mennesker, der betyder mest for dig.

Derfor lægger vi ikke kun rammerne til festen, men vi hjælper også med både mad og servering, så du selv kan fokusere på at hygge dig med dine nærmeste.

Hjemlige festlokaler til alle anledninger

Vores unikke fest- og selskabslokaler er karakteriseret ved en særlig atmosfære, der gør dem oplagte til enhver festlig anledning.

Uden for vores lokaler ligger 21 hektar grønne omgivelser, som du og dine gæster kan benytte, præcis som I ønsker. Der er masser af plads til leg og underholdning for både børn og voksne. Disse særlige omgivelser er beliggende i fred og ro på den unikke halvø ved Horsens Fjord, og de er til fri rådighed for jer hele dagen og aftenen.

I får også adgang til jeres helt egen private strand, så dine gæster kan få en frisk dukkert om sommeren.

Borre Knob - Fantastiske naturomgivelser og karakterfulde lokaler

Fantastiske naturomgivelser og karakterfulde lokaler

Hos Borre Knob finder du den perfekte kombination af naturskønne omgivelser og karakterfulde festlokaler og selskabslokaler tæt på Horsens. Disse er oplagte til afholdelse af ​fødselsdag, bryllupsfest​, firmafest, barnedåb eller konfirmation tæt på vand og skov.

Du behøver ikke at løfte en finger på din særlige dag, men i stedet kan du hygge dig med din familie, dine venner og dine kollegaer. Vores dygtige og imødekommende personale servicerer jer nemlig hele dagen lang, hvilket kun gør din specielle dag ekstra særlig.

Når en af livets store begivenheder skal fejres, kan du med fordel tage kontakt til Borre Knob, hvor du finder unikke festlokaler lige ved vandet.

Nyd en festlig dag
på Borre Knob

Der er garanteret stemning helt i top og mad af gourmetkvalitet, når din familie og venner rykker ind på Borre Knob til din store festdag.

Det siger vores
gæster

 • At Borre Knob we had a memorable experience and outstanding service during our IPG AGM conference with 60 attendees last summer.

  The Gala dinner, the barbecue evening, stunning location, and the peaceful walking around the peninsular certainly made this a conference to remember. It was beyond all our expectations and all our attendees had an absolute blast and raved about it.

  We would like to thank all the team for ensuring our event was a success and look forward to holding further events at the venue in the future.

  Andreas Keller, Chairman, International Packaging Association

 • Borre Knob er vores klare favoritsted, når vi skal samle familie og venner.

  Vi har holdt barnedåb, konfirmationer, bryllup, runde fødselsdage – og også mindesammenkomst efter vores fars begravelse.

  Valget for os er simpelt, idet vi ALTID oplever fantastisk god service og kvalitet i nogle perfekte rammer.

  Thomas Iversen

 • De bedste anbefalinger herfra.

  Et vidunderligt sted, som betyder meget for os, vores familie og vennekreds til bryllupper, konfirmationer, runde fødselsdage, med mere.

  Claudia & Peter Jacobsen

Vores kompetente personale sammensætter menuen for dig

Mad er et vigtigt element til hvilken som helst festlig begivenhed, så dine gæster har noget at stå imod med, når der senere skal danses til langt ud på natten. Vi serverer velsmagende og lækker mad, der med garanti vil falde i alles smag, og som kan nydes i et stille og roligt tempo i de dejlige omgivelser. Vores retter består af gode, friske og sæsonsvarende råvarer, og vores dygtige personale har altid mange ideer til, hvordan vi kan sammensætte menuen bedst muligt, så den lever op til dine krav.

Det er også muligt at booke vores hyggelige værelser på Borre Knob til dine gæster, så de kan nyde festen fuldt ud uden nogen begrænsninger. Når de vågner friske og veludhvilede dagen efter, vil der naturligvis være mulighed for at få serveret lækker morgenmad, mens de ser tilbage på den fantastiske fest med et smil på læben.

Festlokaler og selskabslokaler tæt på Hedensted, Vejle og Horsens

Leder du efter festlokaler og selskabslokaler i Østjylland, tæt på Hedensted, Vejle og Horsens, som endda ligger lige ved vandet i unikke omgivelser, er Borre Knob det rette valg for dig. Vores hyggelige og hjemlige lokaler kan rumme store selskaber på op til 90 personer, og vi garanterer en fest, I sent vil glemme.

Borre Knob har de helt rigtige festlokaler ved vandet for dig, der ønsker en hyggelig og hjemlig atmosfære, hvor dine gæster vil føle sig tilpasse med det samme. Vores smilende personale står klar til at tilpasse rammerne efter lige præcis dit selskabs behov, så alle får en hel fantastisk både dag og aften.

Vi tilbyder desuden også mulighed for opladning af elbiler ved vores E.ON ladestation.

Borre Knob - Ønsker du overnatning?

Ønsker du overnatning?

Vil I gerne undgå, at festen slutter tidligt, fordi jer og jeres gæster skal køre hjem? Undersøg i stedet for vores store muligheder for overnatning for både jer og jeres gæster.

Med 36 individuelle værelser bør der være rig mulighed for, at de, der har lyst til at overnatte her, får muligheden for det.

Lyder det som noget for jer?

Giv os gerne nogle detaljer omkring din fest eller arrangement, så hjælper vi dig med at planlægge den bedst mulige dag for både dig og dine gæster, som I sent vil glemme.

Du må hjertens gerne ringe på (+45) 7568 3099, hvis du har spørgsmål.

1. Booking 2. Kontaktinformation 3. Færdig
Tak for din bookingforespørgsel!

Vi kontakter dig hurtigst muligt, med svar på din forespørgsel