Teambuilding

Er I ved at arrangere et teambuilding-arrangement? Med adgang til fantastisk natur og med konferencestedets fleksibilitet, har Borre Knob de faciliteter, I søger.

Mangler I inspiration, så hjælper vi jer gerne. Vi har gennem flere år arrangeret sjove og udfordrende teambuilding-aktiviteter for firmaer – og ofte i samarbejde med Det grafiske magasin, World of Adventure og Outdoorsports, der er specialister i at arrangere teambuilding ud fra kundens specifikke behov.

På og omkring vores halvø finder I perfekte forhold til GPS-teambuilding, sejlads med havkajak, mountainbike mv.

Vi guider dig gerne til, hvordan du bedst muligt vælger den rette teambuilding-aktivitet til din næste konference.

Tag fat i os eller læs mere her.

Borre Knob - Fra byggeøvelser til havkajak

Fra byggeøvelser til havkajak

Afhængig af hvilken type konference eller møde, I afholder på Borre Knob, kan der være brug for forskellige typer af afbræk hertil. 

Ligeledes skal man som leder være god til at regne ud, om teamet mest af alt har brug for at komme ud at røre sig og få et adrenalinkick, eller om der er behov for samarbejdsøvelser - eller måske noget mere afslappende. Det er selvfølgelig noget, vi gerne hjælper med at beslutte for jer.

Her har vi alt fra udfordrende bygge- og samarbejdsøvelser, mentale øvelser, aktiviteter hvor kreativiteten er i højsædet, til teambuilding-øvelser hvor I for alvor skal ud og røre jer. Se vores muligheder og samarbejdspartnere nedenfor.

Borre Knob - Outdoorsports

Outdoorsports

Prøv kræfter med flere forskellige discipliner som eksempelvis havkajak, bueskydning, mountainbike, orienteringsløb med GPS og meget mere.

Læs mere

Borre Knob - World of Adventure

World of Adventure

Styrk sammenholdet med en række klassiske teambuilding-øvelser eller kast jer ud i nyere koncepter som forskellige teambaserede VR-spil, mordmysterier eller sæbekasser.

Læs mere

Borre Knob - Det grafiske magasin

Det grafiske magasin

Slip jeres indre kunstner løs i kreative workshops med linoleums- eller relieftryk eller få en anderledes naturoplevelse med walk’n’draw.

Læs mere

Borre Knob - Mental fitness

Mental fitness

Større overskud, bedre hukommelse og øget overblik og trivsel i hverdagen. Hvis det er noget for jer, skal I prøve kræfter med mental fitness sammen med dygtige Philip T.

Læs mere

Det siger vores
gæster

 • Vi har flere gange booket de skønne lokaler og nydt de dejlige omgivelser på Borre Knob til forskellige firmaarrangementer.

  Senest havde vi teambuilding og da Borre Knob ligger lige ud til vandet, kunne vi i løbet af dagen dyste i kajakpolo.

  Peter Jacobsen, Jacobsen Plus

 • Borre Knob er et helt unikt åndehul og den perfekte ramme for udvikling af mennesker og kultur. Her er et stimulerende miljø, som giver vore kolleger indre ro til fordybelse og refleksion.

  Der er en enestående natur, direkte ved fjorden og med en privat halvø, hvor vi har gennemført mange succesfulde teambuilding aktiviteter.

  Vi finder ikke et bedre sted end Borre Knob.

  Michael Skou, HR Direktør, REMA 1000 Danmark A/S

Ønsker du overnatning?

Efter et godt møde eller konference med sjove teambuilding-aktiviteter i mellem, kan du trygt lægge dig til at sove i et af vore rolige værelser.

Vi har 36 individuelle værelser, så vi bør i den grad have palds til hele jeres team, hvis I ønsker en overnatning oven på en god teambuildingdag. 

Borre Knob - Unikke teambuilding muligheder

Unikke teambuilding muligheder

Der er mange gode grunde til at sætte en halv, eller hel dag af til teambuilding. Med et teambuilding-arrangement på Borre Knob lærer I jeres kolleger bedre at kende og får ny energi og en uforglemmelig oplevelse med jer hjem.

Det kan også fungere som det perfekte afbræk i løbet af en lang konferencedag. Teambuilding-aktiviteter behøves nemlig ikke at vare hele dagen. Det kan også bare lige være en time eller to, hvor man lægger arbejdet til siden - så er I klar til at fortsætte mødet igen bagefter. 

Lyder det som noget for jeres virksomhed?

Giv os gerne nogle detaljer omkring dit arrangement, så hjælper vi jer med at planlægge en god dag fyldt med sjov, lærerig og udfordrende teambuilding.

Du må hjertens gerne ringe på (+45) 7568 3099, hvis du har spørgsmål.

1. Booking 2. Kontaktinformation 3. Færdig
Tak for din bookingforespørgsel!

Vi kontakter dig hurtigst muligt, med svar på din forespørgsel