Teambuilding

Er I ved at arrangere et teambuilding-arrangement? Med adgang til fantastisk natur og med konferencestedets fleksibilitet, har Borre Knob de faciliteter, I søger.

Mangler I inspiration, så hjælper vi jer gerne. Vi har gennem flere år arrangeret sjove og udfordrende teambuilding-aktiviteter for firmaer – og ofte i samarbejde med Det grafiske magasin, World of Adventure og Outdoorsports, der er specialister i at arrangere teambuilding ud fra kundens specifikke behov.

På og omkring vores halvø finder I perfekte forhold til GPS-teambuilding, sejlads med havkajak, mountainbike mv.

Borre Knob - Outdoorsports

Outdoorsports

Prøv kræfter med flere forskellige discipliner som eksempelvis havkajak, mountainbike, O-løb og meget mere.

Læs mere

Borre Knob - World of Adventure

World of Adventure

Styrk sammenholdet gennem en række klassiske teambuilding-øvelser eller kast jer ud i nyere koncepter som eksempelvis forskellige teambaserede VR-spil, mordmysterier eller sæbekasse Grand Prix.

Læs mere

Borre Knob - Det grafiske magasin

Det grafiske magasin

Slip jeres indre kunstner løs i kreative workshops med linoleums- eller relieftryk eller få en anderledes naturoplevelse med walk’n’draw.

Læs mere

Borre Knob - Mental fitness

Mental fitness

Større overskud, bedre hukommelse og øget overblik og trivsel i hverdagen. Hvis det er noget for jer, skal I prøve kræfter med mental fitness sammen med dygtige Philip T.

Læs mere

Det siger vores
gæster

 • Vi har flere gange booket de skønne lokaler og nydt de dejlige omgivelser på Borre Knob til forskellige firmaarrangementer.

  Senest havde vi teambuilding og da Borre Knob ligger lige ud til vandet, kunne vi i løbet af dagen dyste i kajakpolo.

  Peter Jacobsen, Jacobsen Plus

 • Borre Knob er et helt unikt åndehul og den perfekte ramme for udvikling af mennesker og kultur. Her er et stimulerende miljø, som giver vore kolleger indre ro til fordybelse og refleksion.

  Der er en enestående natur, direkte ved fjorden og med en privat halvø, hvor vi har gennemført mange succesfulde teambuilding aktiviteter.

  Vi finder ikke et bedre sted end Borre Knob.

  Michael Skou, HR Direktør, REMA 1000 Danmark A/S

Borre Knob - Ønsker du overnatning?

Ønsker du overnatning?

Efter en god fest, et inspirerende møde, eller måske en lang dag i naturen, kan du trygt lægge dig til at sove i et af vore rolige værelser.

Borre Knob - Unikke teambuilding muligheder

Unikke teambuilding muligheder

Der er mange gode grunde til at sætte en halv, eller hel dag af til teambuilding. Med et teambuilding-arrangement på Borre Knob lærer I jeres kolleger bedre at kende og får ny energi og en uforglemmelig oplevelse med jer hjem.

Lyder det som noget for jeres virksomhed?

Giv os gerne nogle detaljer omkring dit arrangement, så hjælper vi jer med at planlægge en god dag fyldt med sjov, lærerig og udfordrende teambuilding.

Du må hjertens gerne ringe på (+45) 7568 3099, hvis du har spørgsmål

1. Booking 2. Kontaktinformation 3. Færdig
Tak for din bookingforespørgsel!

Vi kontakter dig hurtigst muligt, med svar på din forespørgsel