Tips til at vælge teambuilding-aktivitet til konferencen

Vælg den helt rette teambuilding-aktivitet

Er du på jagt efter den rette teambuilding-aktivitet til jeres næste teamdag eller til konferencen? Sørg for at overvej disse fem punkter inden du planlægger øvelserne. 

Skab de bedste rammer for alle

Når du vælger teambuilding-aktivitet, er det vigtigt at sørge for, at der er god plads til alle deltagere – både fysisk og mentalt. Det er vigtigt, at du får alle med, og ingen øvelser må være for fysisk krævende for deltagerne – det kan være, der er nogen, der ikke helt kan følge med så. Skulle der være deltagere, som ikke kan deltage i en enkelt øvelse på grund af særlige omstændigheder, er det vigtigt, at du har en god dialog med disse deltagere og er opmærksom på, at de under ingen omstændigheder føler sig sat uden for gruppen. Overvej derfor forinden, om det passer teamet bedst at skulle lave fysiske øvelser, opklare gåder og udfodringer, eller ngoet hvor I kommer helt ned i gear.

Skab sammenhænge

Det er vigtigt, at teambuilding-aktiviteterne passer ind i konferencens tema og formål. Det kan også være en rigtig god ide at tage udgangspunkt i virksomhedens værdier, strategi eller nuværende situation. Du kan også overveje at lave en teambuilding-aktivitet, der involverer en velgørende organisation eller et samfundstjeneste projekt for at styrke holdånden og samtidig gøre en forskel.

Husk humoren

Det er vigtigt, at teambuilding-aktiviteterne også er sjove og underholdende. Hvis alle deltagerne har et smil på læben og måske kan spøge med hinanden lidt undervejs, kan det være med til at øge den gode stemning og motivationen. Du kan overveje at lave en quiz eller en skattejagt, der involverer hele holdet.

God instruktion er altafgørende

For at aktiviteten kan være en succes, er det vigtigt, at alle deltagere er helt klar over, hvad de skal. Derfor skal du sørge for, at instruktionen er klar og tydelig. Du kan eventuelt lave en præsentation eller en video, der viser, hvordan aktiviteten skal udføres. Mange steder – også på Borre Knob – er det eksperter udefra, der kommer og står for teambuilding-øvelserne. Det kan også være en rigtig god ide, da de er vant til at forklare opgaverne på bedset mulig vis, og så er de der til svare på spørgsmål og hjælpe undervejs.

Tematisér dine team-aktiviteter

Det kan være en god ide at tematisere dine teamaktiviteter, så de passer ind i konferencens tema og formål. Det kan også være med til at skabe en rød tråd gennem hele konferencen. Du kan overveje at have et tema som "overvind udfordringer" og derefter have aktiviteter som klatring eller rappelling, hvor flere deltagere helt sikkert kommer til at skulle overvinde noget frygt. Det er med til at skabe holdånd og bringe hinanden tættere.

Borre Knob - Sådan planlægger du den perfekte konference

Sådan planlægger du den perfekte konference

Læs vores guide og lær hvordan du planlægger den perfekte konference med din virksomhed.

Læs mere her

Borre Knob - Undgå disse fem faldgruber til din næste konference

Undgå disse fem faldgruber til din næste konference

Når du skal afholde en konference, er der nogle klassiske faldgruber, du altid bør undgå.

Læs mere her

Skal jeres næste konference være på Borre Knob?

Giv os gerne nogle detaljer omkring dit arrangement, så kontakter vi dig hurtigst muligt med et skræddersyet tilbud.

Du må hjertens gerne ringe på (+45) 7568 3099, hvis du har spørgsmål.

1. Booking 2. Kontaktinformation 3. Færdig
Tak for din bookingforespørgsel!

Vi kontakter dig hurtigst muligt, med svar på din forespørgsel