Overnatning og ophold på Borre Knob

Efter en god fest, en inspirerende konferencedag, eller måske en lang dag i naturen, kan du trygt lægge dig til at sove i et af vore rolige værelser – hele året rundt.

Borre Knob har 36 individuelle værelser, hvor de fleste har udsigt til den dejlige natur. Her i blandt har vi både enkeltværelser, dobbeltværelser og lækre suiter med egen terrasse – med andre ord har vi lidt til ethvert nehov.

Alle vores værelser er lyse og har eget bad, TV, trådløst internet og komfortable møbler. Vi tilbyder også mulighed for opladning af elbiler ved vores E.ON ladestation.

Ønsker I mere end blot overnatning, kan I tilvælge et ophold, hvor en lækker to-retters menu efter kokkens valg hører med.

Vi vægter jeres behov og ønsker højt, så I får den bedste oplevelse ved at overnatte hos os. Har I specifikke ønsker, skal I derfor blot tage fat i os – så finder vi sammen ud af, hvordan I får det bedst mulige ophold her.

Borre Knob - Sov i rolige omgivelser

Sov i rolige omgivelser

Forkæl dig selv, eller en du har kær, med en overnatning på Borre Knob. Du kommer til at overnatte i rolige omgivelser, hvor det eneste du måske kan høre er bølgerne, der slår ind på stranden.

Et par af vores værelser har endda helt egen terrasse, hvorfra du kan nyde havudsigten og de naturskønne omgivelser helt for dig selv eller med din partner.

Efter en god nats søvn kan du for eksempel starte dagen med en dukkert i Horsens Fjord eller en frisk morgentur rundt på øen. Når du kommer tilbage igen, står der lækker morgenmad klar i restauranten. 

Morgenmad er inkluderet i prisen.

Borre Knob - Ren nydelse

Ren nydelse

Vores dygtige kokke sørger for, at der står dejlig morgenmad klar i restauranten, når du vågner. Vores råvarer er lokale og friske, ligesom det hele er lavet fra bunden. Med andre ord kan I gå herfra med en fyldt mave og en oplevelse rigere.

Om aftenen kan du nyde kokkenes lækre gourmetmad sammensat efter sæson, og hvilke lokale og friske råvarer, der passer bedst ind i kokkenes planer.

Sæt jer til bords, nyd hinandens selskab, den gode mad og dejlige udsigt.

 

Borre Knob - Ophold

Ophold

Hvad end du leder efter det perfekte sted til dit næste golfophold eller bare et par romantiske nætter med en, du har kær, så er Borre Knob stedet.

Læs mere

Borre Knob - Golfophold

Golfophold

Er I på udkig efter et eksklusivt golfophold i Danmark? Så er Borre Knobs ophold med golf og gourmet i Jylland det helt rette valg.

Læs mere

Borre Knob - Sommerophold

Sommerophold

Leder du efter det perfekte sted at tilbringe et par nætter med en du har kær henover sommeren? Så er Borre Knob den oplagte løsning for dig.

Læs mere

Borre Knob - Overnatning ved koncert

Overnatning ved koncert

Mangler I et sted at overnatte til koncerter. Vi ligger kun 15 km fra Horsens by.

Læs mere

Book overnatning på Borre Knob

Udfyld formularen med dine oplysninger og ønsker til dit ophold, og så vender vi retur.

Du må hjertens gerne ringe på (+45) 7568 3099, hvis du har spørgsmål.

1. Booking 2. Kontaktinformation 3. Færdig
Tak for din bookingforespørgsel!

Vi kontakter dig hurtigst muligt, med svar på din forespørgsel