Ophold på Borre Knob

På Borre Knob har vi mange forskellige gæster hele året rundt, og derfor har vi også mange forskellige slags ophold til ethvert behov og årstid.

Overnatning til konferencer, til bryllupper og runde fødselsdage, efter en lang teambuildingdag og selvfølgelig også helt almindelige gæster, der bare ønsker en overnatning.

Da hver slags ophold har forskellige behov, har vi forsøgt at gøre det nemmere for jer ved at skræddersy to skønne ophold for jer - vores golfophold og sommerophold. 

Det ene er til golfentusiasten, der elsker golf og forkælelse, og det anden er til parret, der leder efter et par romantiske dage sammen i smukke omgivelser.

Borre Knob - Sommerophold

Sommerophold

Fra uge 26 til og med uge 32 kan du forkæle dig selv, og en du har kær med et sommerophold på Borre Knob. 

Borre Knob er beliggende på en naturskøn halvø ved Horsens Fjord, der udgør de perfekte rammer til komme helt ned i gear.

Gå en tur i de smukke omgivelser eller hop en tur i bølgen ved vores nye badebro. Når du kommer tilbage igen, står vi klar med en to-retters menu i høj kvalitet valgt af kokken. 

Når I vågner morgenen efter, har vi en lækker morgenmadsbuffet klar i restauranten. Det er ren nydelse.

Borre Knob - Golfophold

Golfophold

Borre Knob lægger rammerne til et eksklusivt golfophold i Østjylland ved Horsens Fjord. 

Vi kombinerer golf og gourmet. Hos os kan I nemlig opleve nogle af Jyllands bedste golfbaner og vende tilbage til Borre Knob til en to-retters gourmet menu af kokkens valg. 

Vi hjælper dig med alt det praktiske vedrørende greenfees og banebooking - du skal bare nyde opholdet, øve dine golfslag og spise god mad.

Morgenmadsbuffet er inkluderet i prisen.

Det siger vores
gæster

 • I de sidste 10 år har vi besøgt et lille paradis uden for Horsens i Jylland, nærmere bestemt i landsbyen Glud..

  Stedet, Borre Knob, er noget helt særligt. Hotellet, der drives som et konferencecenter af familien Schur, ligger ved Horsens fjord og er vidunderligt naturskønt med god overnatning og gastronomisk mad. Naturen omkring stedet er en oplevelse i sig selv. Du kan gå på små stier på halvøen lige ved havet. Her kan både krop og sjæl slappe af.

  Her har vi selvfølgelig også spillet golf.

  Nærmeste golfbane er i Juelsminde. En lille klub med masser af varme og en familiær atmosfære, hvor man altid føler sig velkommen. Banen er meget velholdt. Bakket og udfordrende. Skal besøges!

  Vi har også spillet Horsens golfbane hvert år. Det samme er gældende her, hvor vi altid bliver budt velkommen med en rar, dansk attitude. Denne bane er mere en parkbane.

  Den tredje og seneste golfbane omkring Horsens er Stensballegaard golfklub. Et mesterværk i sig selv. En bane ved havet – så tæt på en skotsk bane, som du kan komme. Et imponerende klubhus med alle faciliteter. Stensballegaard er et must for golfspillere, når de besøger Horsens.

  At bo på Borre Knob og rejse rundt i dette fantastiske miljø, kan virkelig anbefales til alle golfspillere. Vi lover, du vil ikke blive skuffet, og du vil blive mange gode minder rigere.

  Eva og Leif fra Eksjö i Sverige

 • Borre Knob er vores klare favoritsted, når vi skal samle familie og venner.

  Vi har holdt barnedåb, konfirmationer, bryllup, runde fødselsdage - og også mindesammenkomst efter vores fars begravelse.

  Valget for os er simpelt, idet vi ALTID oplever fantastisk god service og kvalitet i nogle perfekte rammer.

  Thomas Iversen

Book overnatning på Borre Knob

Udfyld formularen med dine oplysninger og ønsker til dit ophold, og så vender vi retur.

Du må hjertens gerne ringe på (+45) 7568 3099, hvis du har spørgsmål.

1. Booking 2. Kontaktinformation 3. Færdig
Tak for din bookingforespørgsel!

Vi kontakter dig hurtigst muligt, med svar på din forespørgsel