Overnatning ved koncert

Skal I til koncert i Fængslet i Horsens? Eller måske lytte til musik i nærheden af Juelsminde? Kom godt til og fra koncerten med overnatning på Borre Knob. 

Østjylland er et voksende kulturområde med massevis af koncerter og oplevelser. Det tiltrækker naturligvis en masse musikinteresserede fra nær og fjern, og her er Borre Knob nær Horsens et helt oplagt sted at overnatte i forbindelse med din koncert. 

Kobl jeres fede koncertoplevelse sammen med en overnatning hos os og vågn op til fjord, natur og lækkert morgenbord. Afslut morgenen med en forfriskende gåtur på vores smukke halvø. Lyder det som noget for dig? Book koncert med overnatning hos Borre Knob.

Borre Knob - Dejlig morgenmadsbuffet inkluderet i prisen

Dejlig morgenmadsbuffet inkluderet i prisen

Hos Borre Knob har vi i en lang årrække anrettet smagfuld morgenmadsbuffet og middage til både nye og velkendte gæster.

Vi vægter jeres behov og ønsker højt, så I får den bedste oplevelse ved at overnatte hos os. Derfor går vores gode oplevelser også i hånd med god mad. Vores erfarne kokke sørger for morgenmadsbuffet med dejlige, lokale og årstidens råvarer.

Det eneste, I skal gøre, er at sætte jer til bords, nyde god mad og ikke mindst hinandens selskab. Her kan I for eksempel tale om gårsdagens koncert, inden I kører videre eller går en tur ved sandstranden.

Borre Knob - Kom i god tid

Kom i god tid

Når I ankommer til vores skønne Borre Knob, møder I æbleplantage, naturskønne Horsens Fjord og et imødekommende personale, der er klar til at tage imod jer. Herefter kan I indlogere jer på et af vores 36 moderne værelser. Her får I både gratis trådløst internet, eget badeværelse og en skøn dobbeltseng at sove i.

Er der tid til det, kan I inden koncerten nyde en forfriskende drink eller øl på vores terrasse.

I kan også benytte Borre Knobs lounge med billard og dart. Den perfekte ramme for hygge og godt humør.  

Er du mere til en naturoplevelse, så byder halvøen på gode muligheder for en dejlig gåtur. 

Til koncert? Book overnatning på Borre Knob

Mangler I et hotel at sove på efter jeres koncert i Horsens? Book overnatning med morgenmad hos os. Vi glæder os til at byde jer velkomne og hjælpe jer. 

Ved booking eller spørgsmål, kontakt os venligst på tlf. 75 68 30 99 eller send os en mail på info@borreknob.dk.

1. Booking 2. Kontaktinformation 3. Færdig
Tak for din bookingforespørgsel!

Vi kontakter dig hurtigst muligt, med svar på din forespørgsel