Kursus- og konferencelokaler ved Horsens Fjord

Hold jeres næste møde eller konference i attraktive lokaler på Borre Knob. Vi vægter jeres behov og ønsker højt – fra vores første kontakt og til I forlader stedet.

Vi har alt det nødvendige udstyr, behagelige omgivelser og tilbyder en skøn forplejning. Det betyder, at I ikke skal tænke på andet end det faglige indhold.

Uanset om I har brug for et mødelokale til få deltagere, eller et konferencelokale til en større forsamling, får I en fleksibel løsning nær smuk natur og vand.

På Borre Knob får I ny energi takket være fortryllende omgivelser og personlig service. Vi glæder os til at byde jer velkommen.

Borre Knob - Konferencecenter i naturskønne omgivelser i Østjylland

Konferencecenter i naturskønne omgivelser i Østjylland

Borre Knob er et af de mest populære kursussteder i Østjylland. Konferencehotellet er beliggende i unikke omgivelser med kort afstand til både Horsens og Vejle. Her får I adgang til en natur, der kan inspirere jer og give jer størst mulig værdi af jeres kursus eller konference. 

Vores personale sørger for de optimale rammer, uanset om det skal være til en konference, en effektiv kursusdag eller en weekend med teambuilding på eller omkring halvøen. Vi hjælper også med at arrangere jeres teambuilding og firmaarrangement, hvis I ønsker det.

Det siger vores
gæster

 • After our first Koenig & Bauer summer party at Borre Knob in 2017, our employees were excited about the location, the excellent restaurant and not least the friendly atmosphere created by the staff. it’s truly difficult not to feel welcome at Borre Knob.

  Again, this year, we have chosen Borre Knob for our Koenig & Bauer summer event, and we are all looking forward to spending a couple of days in the beautiful surroundings of Borre Knob.

  Morten Rasmussen, CEO, Koenig & Bauer DK

 • Vi har flere gange booket de skønne lokaler og nydt de dejlige omgivelser på Borre Knob til forskellige firmaarrangementer.

  Selvom det blot er 15 minutters kørsel fra Horsens, føler man virkelig, at man er "væk hjemmefra" – bare et rigtig godt sted at være med god service, dejlige lokaler og en fantastisk beliggenhed.

  Peter Jacobsen, Jacobsen Plus

 • Stedet kan noget både til private og forretningsmæssige arrangementer, hvorfor vi også har brugt Borre Knob firmamæssigt ved flere lejligheder.

  Valget for os er simpelt, idet vi ALTID oplever fantastisk god service og kvalitet i nogle perfekte rammer.

  Thomas Iversen, Brimas A/S

 • Vi er meget trygge, når vi afholder vores aktiviteter på Borre Knob. For som kursusarrangører er det for os altafgørende, at rammerne er i orden, og alt bare fungerer, så vi kan koncentrere os fuldt om vores opgave med det faglige.

  Alt på Borre Knob er fleksibelt og muligt at få præcis, som vi ønsker det; tidspunkter for spisning, menu, drikkevarer, lokaleindretning, brug af ude-arealer, m.m. – ja faktisk alt.

  Vi er kommet på Borre Knob i 20 år og altid oplevet stor værdi for pengene.

  Lasse Zäll, Pathfinder

 • Vi har gennem mange år haft rigtig stor fornøjelse af at bruge Borre Knob som vores kursussted. Her har vi de perfekte rammer – hvadenten vi kommer med store eller med små grupper.

  Vores medarbejdere føler sig godt hjemme på Borre Knob. De slapper af og kan derfor bruge energien fuldt ud på det emne, som de er samlet omkring.

  Tilbagemeldingerne fra medarbejderne er; ”dejlig ro og flot natur”, ”god mad”, ”venlig service” og ”hyggelig atmosfære”. Deres foretrukne kursussted.

  Lars Østergaard, Aarhus Universitets Hospital, dr.med, PhD

Borre Knob - Moderne mødelokaler med AV-udstyr

Moderne mødelokaler med AV-udstyr

I vores moderne konference- og kursuslokaler medfølger alt nødvendigt AV-udstyr og naturligvis trådløst internet.

Ønsker I en bestemt form for forplejning, en speciel bordopstilling eller udstyr til arrangementet? Vi tilpasser os jeres møde og behov. På Borre Knob er der fleksibilitet og perfekte rammer, uanset hvor mange der deltager. I kan forvente komplette løsninger skabt specielt til jer.

Ryst for eksempel teamet tættere sammen ved at vælge en af vores teambuilding-aktiviteter i naturen med udsigt til Horsens Fjord. Vi hjælper gerne med at kombinere dagens konference eller kursus med sjove aktiviteter. Sig til I god til, så arrangerer vi det for jer.

Kursusfaciliteter på Borre Knob

Værelser
Strækker kurset eller konferencen sig over flere dage, har vi 36 individuelle værelser med udsigt til den dejlige natur. Alle værelser er med eget bad, TV, trådløst internet og komfortable møbler.
AV-udstyr
I vores moderne konference- og kursuslokaler finder I alt, hvad I skal bruge af AV-udstyr og naturligvis også trådløst internet. Alle vores mødelokaler har LED-skærme og trådløs opkobling via ClickShare.
Aktiviteter
Vi tilbyder at hjælpe jer med at arrangere jeres teambuilding-aktiviteter.
Ladestation til elbiler
Vi tilbyder også mulighed for opladning af elbiler ved vores E.ON ladestation.
Borre Knob - Ønsker du overnatning?

Ønsker du overnatning?

Efter en inspirerende møde- eller konferencedag, kan du trygt lægge dig til at sove i et af vore rolige værelser.
 
Er en enkelt dag ikke nok til at drøfte de emner, I har på dagsordenen, har I rig mulighed for at holde et mødedøgn eller konference med overnatning hos os.

Book jeres mødelokale her

Kunne du tænke dig at høre mere? Vil du gerne finde de bedste rammer for et godt møde, kursus og konference nær Horsens?

Borre Knob er et lille intimt sted med store oplevelser og naturskøn udsigt. Når I rejser fra Borre Knob i Østjylland, er det med en masse inspiration i bagagen og nye idéer til jeres arbejde.

Book jeres næste arrangement hos os i dag. Udfyld formularen eller kontakt os på +45 7568 3099.

1. Booking 2. Kontaktinformation 3. Færdig
Tak for din bookingforespørgsel!

Vi kontakter dig hurtigst muligt, med svar på din forespørgsel