Firmaarrangement

Firmaarrangement i Østjylland

Skal I til at planlægge jeres næste firmaarrangement? Så er Borre Knob et sikkert valg.

Uanset om I er på udkig efter et sted til et enkelt møde, en konference, teambuilding eller et andet firmaarrangement, så får I de optimale rammer hos os.

 

Optimal beliggenhed nær Horsens og Vejle

Hver uge danner Borre Knob rammer om firmaarrangementer for virksomheder i hele Danmark. Flere af vores gæster bruger os til alle deres kursusdage samt en række andre firmaarrangementer – både faglige, aktive og sjove.

Her er masser af plads og rig mulighed for at komme ud af de vante rammer og få ro til fagligt og hyggeligt samvær.

Borre Knob - Vi tilpasser arrangementet efter jeres behov

Vi tilpasser arrangementet efter jeres behov

Med mange års erfaring som kursus- og konferencecenter har vi alle de nødvendige faciliteter til jeres konferencer, møder og øvrige firmaarrangementer. Vi er fleksible og tilpasser lokalerne, menuen og serveringstidspunkterne til jeres planer.

Vi tilbyder desuden mulighed for at pakke kurve med lækker frokost, hvis I vil på tur i skoven eller holde picnic på halvøen.

Det siger vores
gæster

 • Vi har gennem mange år haft rigtig stor fornøjelse af at bruge Borre Knob som vores kursussted. Her har vi de perfekte rammer.

  Lars Østergaard, Aarhus Universitetshospital

 • Vi har siden 2013 afholdt vores årlige strategiseminar på Borre Knob. Der deltager hvert år 30-35 direktører og ledere fra ind- og udland, og alle uden undtagelse er begejstrede for stedet.

  Ikke alene er Borre Knob omgivet af fantastisk smukke omgivelser med lys og luft; de rolige omgivelser giver os rig mulighed for at arbejde og tænke og samtidig slappe af i et trygt og uforstyrret miljø.

  Der serveres dejlig og sund mad, der er kendetegnet ved råvarer af høj kvalitet. Serviceniveauet er højt, og vi føler os altid godt tilpas.

  Også igen i år vil vi samles på Borre Knob – og det glæder vi os allerede til!

  Frank Gad, administrerende direktør, SP Group A/S

 • Borre Knob er vores klare favoritsted, når vi skal samle familie og venner. Stedet kan noget både til private og forretningsmæssige arrangementer, hvorfor vi også har brugt Borre Knob firmamæssigt ved flere lejligheder.

  Valget for os er simpelt, idet vi ALTID oplever fantastisk god service og kvalitet i nogle perfekte rammer.

  Thomas Iversen, Brimas

 • Vi har flere gange booket de skønne lokaler og nydt de dejlige omgivelser på Borre Knob til forskellige firmaarrangementer.

  Senest havde vi teambuilding, og da Borre Knob ligger lige ud til vandet, kunne vi i løbet af dagen dyste i kajakpolo.

  Peter Jacobsen, Jacobsen Plus

Ønsker du overnatning?

Efter et inspirerende møde eller konference, kan du trygt lægge dig til at sove i et af vore rolige værelser.

Er en enkelt dag ikke nok til at drøfte de emner, I har på dagsordenen, har I rig mulighed for at holde et mødedøgn eller konference med overnatning hos os.

Borre Knob - Få fuldt udbytte af den unikke natur

Få fuldt udbytte af den unikke natur

På vores konferencehotel er der alt, hvad I får brug for i løbet af dagen. I behøver derfor ikke forlade stedet for at få et fantastisk arrangement. Det giver jer også mulighed for at skræddersy jeres arrangement enten indendørs eller under åben himmel.

Naturen omkring kursusstedet byder på mange gode muligheder – både når det gælder arbejde og aktiviteter. Fra vores terrasse kan I nyde den fantastiske udsigt og lade jer inspirere af den skønne natur, mens I arbejder. Får I brug for at røre jer i dagens løb, indbyder den smukke sandstrand både til svømmeture og gåture.

Borre Knob - Slap af i pejsestuen efter en dag i naturen

Slap af i pejsestuen efter en dag i naturen

Uanset årstiden er det ligeledes en fantastisk oplevelse at tage på fisketur på vores halvø. Det giver både et godt afbræk fra møderne, og så er det en hyggelig aktivitet, I kan lave sammen. Flere af vores gæster medbringer desuden også løbetøj, så de kan få deres daglige motion ude i den fascinerende natur.

Når mørket falder på, skruer vi op for hyggen. Her kan I tage plads i vores pejsestue og få vendt dagens begivenheder eller hele verdenssituationen. Vores personale sørger naturligvis for, at serveringen og den gode stemning fortsætter så længe, I har lyst.

Konferencefaciliteter på Borre Knob

Værelser
Strækker kurset eller konferencen sig over flere dage, har vi 36 individuelle værelser med udsigt til den dejlige natur. Alle værelser er med eget bad, TV, trådløst internet og komfortable møbler.
AV-udstyr
I vores moderne konference- og kursuslokaler finder I alt, hvad I skal bruge af AV-udstyr og naturligvis også trådløst internet. Alle vores mødelokaler har LED-skærme og trådløs opkobling via ClickShare.
Aktiviteter
Vi tilbyder at hjælpe jer med at arrangere jeres teambuilding-aktiviteter.
Ladestation til elbiler
Vi tilbyder også mulighed for opladning af elbiler ved vores E.ON ladestation.

Lyder det som noget for jeres virksomhed?

Giv os gerne nogle detaljer omkring din konference, møde eller andet workshop, så hjælper vi jer med at planlægge jeres næste firmaarrangement. 

Du må hjertens gerne ringe på (+45) 7568 3099, hvis du har spørgsmål.

1. Booking 2. Kontaktinformation 3. Færdig
Tak for din bookingforespørgsel!

Vi kontakter dig hurtigst muligt, med svar på din forespørgsel