Tips og guides til jeres konference

Undgå disse fem faldgruber til konferencen

Sigter I efter at holde en suveræn konference med gode oplægsholdere og ivrige deltagere? Så bør du undgå disse fem typiske faldgruber.

For mange og for lange oplæg

Der er intet, der kan suge energien ud af publikum, som hvis dagen er plastret til i det ene oplæg efter det andet – det ene længere end det forrige. Sørg for at dagens oplægsholdere holder præsentationen præcis og til pointen. Desuden er det vigtigt, at du vælger kvalitet frem for kvantitet, hvad angår oplægsholdere. To relevante og oplagte talere er langt bedre end fem forskellige, der til gengæld ikke formår at skære ind til benet og gøre det relevant. Drop også de 17 forskellige introer. Få i stedet en eller højst to til at byde velkommen og præsentere dagens program – så mister I ikke publikum, før I overhovedet er startet.

Stil krav til dine oplægsholdere

Denne pointe hænger sammen med den sidste. Det er ikke nok, at dine oplægsholdere blot møder op og sætter en template PowerPoint på og blot lige ændrer dit virksomhedsnavn i deres standardpræsentation. Stil krav til dem og sørg for, at deres oplæg har relevans til jeres egen virksomhed eller den konkrete situation, I står i. Så er det langt lettere at få involveret publikum – og I får meget mere ud af det.

Hold konferencen et inspirerende sted

Har du også været til konferencer på et klassisk konferencested med kedelig og intetsigende indretning – måske endda midt i et industrikvarter eller lige ved siden af en lufthavn? Det er ikke ligefrem de mest inspirerende rammer, og det er bestemt ikke omgivelser, der fremmer kreativiteten og sætter gang i de små grå. Vores faciliteter på Borre Knob er i lyse og moderne konferencelokaler med udsigt til Horsens Fjord og flotte landskaber – det sætter gang i kreativiteten.

Sæt tid af til pauser

Husk nu at sætte tid af til pauser – og mere end bare fem minutter på en hel formiddag. Pauser er nemlig ikke kun nødvendige for, at hjernen lige får et break og kan blive klar til at modtage flere informationer efterfølgende. Pauser kan også være rigtig gode til både at diskutere dagens indhold og emner med sine kollegaer, men også til at netværke og stifte bekendtskaber med interessante og relevante personer.

Få fyldt ordentlig energi på i løbet af dagen

For at kunne engagere sig både i at modtage viden og informationer, men også til at indgå i samtaler og diskussioner, kræver det energi til hjernen. For det første kræver det en ordentlig frokost med god, næringsrig mad, der ikke slår dig fuldstændig omkuld inden det næste oplæg. Derudover er det vigtigt, at der løbende bliver fyldt op på depoterne i løbet af dagen med eksempelvis frugt og grønt og måske lidt sødt til tanden. Det får du også med til en konference på Borre Knob

Borre Knob - Vælg den helt rette teambuilding-aktivitet

Vælg den helt rette teambuilding-aktivitet

Vi giver dig tips til, hvordan du bedst vælger den helt rette teambuilding-aktivitet til dit team.

Læs mere her

Borre Knob - Sådan planlægger <br />du den perfekte konference

Sådan planlægger
du den perfekte konference

Læs vores guide og lær hvordan du planlægger den perfekte konference med din virksomhed.

Læs mere her

Skal jeres næste konference være på Borre Knob?

Giv os gerne nogle detaljer omkring dit arrangement, så kontakter vi dig hurtigst muligt, med et skræddersyet tilbud.

Du må hjertens gerne ringe på (+45) 7568 3099, hvis du har spørgsmål

1. Booking 2. Kontaktinformation 3. Færdig
Tak for din bookingforespørgsel!

Vi kontakter dig hurtigst muligt, med svar på din forespørgsel